Meer informatie

Tijden, dagen & vakanties

De BSO de Bokkeduinen is tijdens de schoolperiode (40 weken) open op Maandag, Dinsdag, Woensdag (momenteel nog geen groepen), Donderdag en Vrijdag van 14:00 tot 18:30.

Op Vrijdag hebben wij ook een speciaal rugby pakket van 15:00 tot 18:30, dit pakket is tot de zomervakantie en start weer opnieuw in september 2023. 

Bij studiedagen kunnen wij opvangen maar wel bij voldoende aanvraag.

Tijdens de schoolvakanties zijn wij open op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag van 8:00 tot 18:30, wij sluiten dan aan bij de sportkampen van FC de Bokkeduinen. Geheel gesloten zijn wij op vrijdagen in de vakanties, de middelste vier weken van de zomervakantie de twee weken kerstvakantie.  

Vervoer

Wij halen de kinderen op van school met eigen vervoer. Kinderen mogen ook op eigen gelegenheid naar de locatie komen maar dan hebben wij dit van te voren afgestemd. Ook gebruiken wij ons eigen vervoer om naar activiteiten op locatie te gaan. Wij kunnen eventueel ook kinderen brengen naar huis of andere sport maar hier hebben wij dan afspraken overgemaakt. 

In de vakantie en bij het speciale Rugby pakket worden kinderen niet gehaald of gebracht door ons eigen vervoer maar worden de kinderen zelf gebracht of komen op eigen gelegenheid.   

De locatie

De SPORT BSO de Bokkeduinen heeft als basislocatie het clubhuis van Rugbyclub Eemland. Wij verzamelen daar en is er gelegenheid om te chillen. Iedere dag is er een sportief thema (met inspraak van de kinderen) en afhankelijk daarvan zoeken wij een locatie in de omgeving. Dat kan het bos zijn, bij de Fit Academie de Bokkeduinen, de kunstgras velden, de overdekte skatebaan of bij een van de sportaanbieders of toffe playgrounds en skateparken in de buurt.

Waarom is de BSO vanaf 7 jaar?

Daar zijn een aantal redenen voor die we graag delen:

Allereerst vinden wij dat onze locatie met name is ingericht en geschikt is voor kids vanaf 7 jaar; zij vinden daar de uitdaging die deze leeftijdsgroep (7 tot 13) nodig heeft.

De aandacht ligt op het aanleren van de motorische basisvaardigheden. Het Athletic Skills Model (ASM) is een van de modellen die wij hiervoor gebruiken en gaat uit van de brede motorische ontwikkeling van kinderen. Doordat wij ook activiteiten organiseren met lokale sportverenigingen die langskomen om een workshop of clinic te geven is voor de leeftijd onder 7 jaar minder geschikt. 

het Athletic Skills Model (ASM)

Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd model voor alle bewegers. De unieke structuur brengt kwaliteit in een veelzijdige ontwikkeling. Dit zorgt voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier! 

Voor meer informatie zie onderstaande link

Prijzen pakket

BSO 40 schoolweken (excl. vakantie) € 10.40

BSO 40 schoolweken (incl. vakantie) € 9.35

Extra aanwezigheid € 10.40

Lidmaatschap Bokkeduinen

Tegen een gereduceerd tarief mag de ouder/verzorger gebruik maken van de fitness en/of squashbanen van de Fit Academie.

Ouder - Kind Eten

De fitacademie heeft een gezonde keuken en zo is er een mogelijkheid wanneer je kind ophaalt om tegelijk samen even te eten. De ouder kan zelfs vooraf eerst zelf even sporten en dan gezamelijk eten en voldaan naar huis. Zodra je van te voren even inschrijft voor het ouder kind eten kunnen wij dit ook faciliteren.

Voor een volledig overzicht van Fit Academie Bokkeduinen klik op onderstaande knop